Parfe cu afine si gem de capsuni

Postat de gaby_d in Dulciuri
6 Apr 2011 | 14535 vizualizari

Anul asta cred ca ma voi juca combinand toate aromele verii, in cupe reci, racoritoare. Inghetatele astea cu frisca (parfe-urile), imi plac atat de mult tocmai pentru faptul ca nu trebuie scoase din congelator si reamestecate de n ori si totusi nu au pic de aschii de gheata. Ieri am facut amestecul frisca, gem de capsuni, afine, lamaie si ciocolata, inspirata fiind de Ala Oancea . Uite ce-a iesit.

Inapoi la reteta

Comentarii (59)

la 09.04.2011, 04:44
i-a uite ce mi-am pierdut
la 09.04.2011, 09:32
la 09.04.2011, 13:05
minunat
la 09.04.2011, 13:20
Gabyta intrebarea este cu cine te joci in nisip ci nu daca te mai joci in nisip?
la 09.04.2011, 13:20
ma bucur ca nu ai uitat sa mai fii copil
la 09.04.2011, 14:00
Dya, ti-a iesit tare bine.
Mie mi s-a parut ca gemul a fost cel ce a intarit, nu sucul. Eu le-am pus pe rand si dupa ce am pus gemul a capatat acea consstenta bine legata.
la 09.04.2011, 14:01
lilik
joly
deya
la 09.04.2011, 14:01
Cris.....mai bine-ti raspund privat
la 09.04.2011, 14:03
ok ramane intre noi
la 09.04.2011, 19:44
ce bunate ai facut tu aici.....
la 10.04.2011, 12:07
wow ce colorat e si cred ca a fost delicios si lingurita imi place mult
la 01.06.2011, 21:18
vreau si eu
la 08.09.2011, 15:00
ce bunatate
la 23.04.2013, 16:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking