Parfe cu afine si gem de capsuni

Postat de gaby_d in Dulciuri
6 Apr 2011 | 14660 vizualizari

Anul asta cred ca ma voi juca combinand toate aromele verii, in cupe reci, racoritoare. Inghetatele astea cu frisca (parfe-urile), imi plac atat de mult tocmai pentru faptul ca nu trebuie scoase din congelator si reamestecate de n ori si totusi nu au pic de aschii de gheata. Ieri am facut amestecul frisca, gem de capsuni, afine, lamaie si ciocolata, inspirata fiind de Ala Oancea . Uite ce-a iesit.

Inapoi la reteta

Comentarii (59)

la 07.04.2011, 10:39
ti-am zis eu ca numai pofte imi faci...daca o sa ma doara capul e din cauza ta
la 07.04.2011, 11:46
un deliciu
la 07.04.2011, 13:26
la 07.04.2011, 13:40
Azi e joi asa ca merge si daca nu e de post
Tu d'asta-mi esti: lansezi pofte in miez de noapte si apoi fugi la culcare?
la 07.04.2011, 16:00
Si mie-mi plac.....din pacate numai mie.....sau din fericire?
la 07.04.2011, 17:23
Bestial arata
la 07.04.2011, 20:08
Waw,ce bine arata !!!
la 07.04.2011, 21:46
Gabyta dau dreptate Mirelei arata bestial
la 07.04.2011, 23:42
Multumesc tare mult, la toate
Anca..hai ca incerc si azi)
la 07.04.2011, 23:42
Rocsi,nu vreau sa te doara
la 07.04.2011, 23:43
Aziz, asa zic si eu
la 08.04.2011, 10:56
pai atunci trimite si mie
la 08.04.2011, 11:05
nu, ca se dezgheata

uh, am gasit scuza)))))
la 08.04.2011, 12:44
Astazi mi-am facut si eu inghetata, k nu mai rezistam
Sper sa imi iasa, fiind pentru prima data,,,,

A, si multumesc pentru sucul de lamaie! nu stiam ca intareste frisca~! (e mult mai util decat intaritorul artificial)
la 08.04.2011, 21:08
nu conteaza..o mai bag eu la congelator

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking