Parizer din piept de curcan in ou

Postat de mihaelar63 in Curcan
9 Ian 2017 | 4579 vizualizari

   Eu nu mananc mezeluri decat foarte rar. Cu atat mai mult daca suspectez ca ar fi de pasare. Fac alergie la pielea lor . Un prieten a preparat parizer de curcan si am primit asigurari ca nu ar contine piele.  Mi-a venit o pofta nebuna de parizer in ou. Amintiri din vremurile apuse, cand, in loc de snitele, mai mancam si asa ceva. Parizerul era ieftin, doar 28 lei si se mai gasea. Dar cat era de bun !!! N-am mancat asa ceva nici de 20 de ani, asa ca mi-am facut pofta. La tara de origine a retetei, ar trebui scris : Romania comunista :D

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 09.01.2017, 18:01
Nu am mai mancat de cand eram mica
la 09.01.2017, 21:07
Ohoooo, in copilarie cumparam parizer de la un vecin care lucra la o fabrica unde se facea parizer. Era atat de bun si carnos!
la 09.01.2017, 21:39
Asa era Rocsi , aveai nevoie de cunostinte , pile si relatii sa-ti faci rost
la 09.01.2017, 21:39
Katty ,de copilarie imi aminteste si mie
la 09.01.2017, 22:29
Bun
la 09.01.2017, 23:36
Multumesc
la 10.01.2017, 13:00
Cat de bine arata ce ai pus acolo pe platou!
la 10.01.2017, 20:24
Exact Miha....din vremuri demult apuse nu am mai mancat asa ceva....mi-e cam pofta.....și de șnițele...și uneori și de vremuri!
la 12.01.2017, 07:25
Tare bune mai erau!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking