Parizer din piept de curcan in ou
Postat de mihaelar63 in Curcan 9 Ian 2017 | 4631 vizualizari
Eu nu mananc mezeluri decat foarte rar. Cu atat mai mult daca suspectez ca ar fi de pasare. Fac alergie la pielea lor . Un prieten a preparat parizer de curcan si am primit asigurari ca nu ar contine piele. Mi-a venit o pofta nebuna de parizer in ou. Amintiri din vremurile apuse, cand, in loc de snitele, mai mancam si asa ceva. Parizerul era ieftin, doar 28 lei si se mai gasea. Dar cat era de bun !!! N-am mancat asa ceva nici de 20 de ani, asa ca mi-am facut pofta. La tara de origine a retetei, ar trebui scris : Romania comunista :D
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 09.01.2017, 13:55
Trebuie sa fie foarte bunn
la 09.01.2017, 13:59
Imi aminteste de copilarie
la 09.01.2017, 14:12
de cate ori ma gandesc ce as manca asa ceva,dar cum nu mai mananc crenvusti ori parizer,raman cu pofta
la 09.01.2017, 14:16
Dia acesta a fost preparat in conditii si cu ingrediente controlate >:S<
la 09.01.2017, 14:18
Asa da,daca zici ca-i de incredere sursa
la 09.01.2017, 14:35
bun bun
la 09.01.2017, 15:19
Bun!
la 09.01.2017, 15:28
Mi-e așa dor de gustul de parizer din copilărie!
la 09.01.2017, 15:31
Buni , hai la mine ca mai am o portioara
la 09.01.2017, 15:31
Dantes , multumesc
la 09.01.2017, 16:25
Ce bun!
la 09.01.2017, 16:25
minunat!
la 09.01.2017, 17:19
Am crezut ca e parizer de casa, initial.
Bun, bun!
la 09.01.2017, 17:28
la 09.01.2017, 17:42
Merisor , de casa este dar nu preparat de mine
COMENTEAZA