Parizer din piept de pui cu ardei si masline

Postat de simona72 in Mezel de casa
25 Aug 2014 | 19967 vizualizari

Reteta am vazut-o la Lia, am pus-o la seif si am fost sigura ca o voi incerca. In mare parte am respectat reteta, desigur cu mici modificari la mirodenii, dar aici fiecare o poate adapta dupa preferinte....Dupa ce a fost facuta si degustata eu vin si va spun ca merita sa o incercati, dar sa nu va ganditi ca seamana cu parizerul pe care-l cumparam din magazine. Un plus pe care il voi aduce data viitoare cand il voi face este ceva grasime, ma gandesc la grasime de rata de tzara...parizerul este cam uscat fiind facut din piept de pui, nu are pic de grasime...in rest, adaptati dupa preferintele si gusturile voastre...

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 25.08.2014, 19:20
Harnicuta esti
la 26.08.2014, 14:22
la 26.08.2014, 19:40
Super, super!
la 27.08.2014, 15:11
Super!!!
la 27.08.2014, 17:14
la 28.08.2014, 22:29
la 22.10.2014, 21:58
O sa incerc si eu !
la 01.01.2015, 11:24
preparatele de acasa au mereu cel mai bun gust! Bravo

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking