Pariziene cu branza sarata

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
17 Dec 2011 | 11901 vizualizari

by diaconta nu stiu acu' daca parizienele se fac dulci...eu am avut doar branza sarata,si maaareeee pofta de ele, ca prea bine aratau la dia...asa ca m-am pus pe treaba...

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 17.12.2011, 21:05
ubulika...
adinuta
sufletista, ms
la 17.12.2011, 21:07
dia, sunt bune tare...cam sarata a fost branzica mea, ca e de la borcan, de la mama... dar o sa fac si cu branzica dulce....
la 17.12.2011, 21:08
dentistutza, te servesc
adina, asa e
la 17.12.2011, 21:09
mihaela11...multumesc
la 17.12.2011, 21:16
gaby_d
17.12.2011, 21:03

ada, mie-mi plac mai multcu branza
dulce ori ...sarata?
la 17.12.2011, 21:17
sarata
la 17.12.2011, 21:25
la 17.12.2011, 21:27
Hmmmmm,deci ale mele nu ti-au placut Gaby?
la 17.12.2011, 21:29
ba da, dia. intrebai care-mi plac mai mult
la 17.12.2011, 21:30
Gaby,ia nu mai fi asa serioasa si vezi ca noi avem treaba pe alta pagina
la 17.12.2011, 22:43
vin maine sa iau cateva,deci sa-mi faci pachetel
la 17.12.2011, 22:47
ionela....
rocsi...ti-am pregatit deja
la 18.12.2011, 13:06
ce bunatateeeee
la 18.12.2011, 13:29
ce frumoase, ce bune...mmm.
la 18.12.2011, 13:43

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking