Parjoale a la Chisinau

Postat de gaby_d in Aperitive / Garnituri
13 Feb 2013 | 9279 vizualizari

“Aceste pirjoale sunt renumite sub aceasta denumire . Este o mincare traditionala ,si nu lipseste in meniul din restaurantele din tara, care prepara bucate traditionale moldovenesti. ” – aşa îşi începea Anişoara postarea despre părjoale (chiftele) care mi-a făcut o poftăăăă, de zile mari.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 13.02.2013, 20:15
ce bune sunt
la 13.02.2013, 20:16
bune bune
la 13.02.2013, 20:20
la 13.02.2013, 20:22
Eu nu stiu daca's bune,ca n-am mancat
la 13.02.2013, 20:23
pap si eu
la 13.02.2013, 20:24
bun bun
la 13.02.2013, 20:25
Acum am înțeles diferența dintre chiftele și pârjoale De probat!
la 13.02.2013, 20:25
la 13.02.2013, 20:27
sunt foarte bune, la toti ne-au placut. o sa le mai fac
la 13.02.2013, 20:46
reteta asta o am si eu de cand a fost publicata la favorite, dar n-am incercat-o... da daca spui tu ca sunt bune, trebuie sa le fac....poate in week-end...
la 13.02.2013, 20:52
Da bune le-ai facut!
la 13.02.2013, 21:00
Sunt sigura ca sunt foarte bune si imi place ca nu sunt prajite in mult ulei..Bravo!
la 13.02.2013, 21:36
Deja mor de pofta
la 13.02.2013, 21:44
bune
la 13.02.2013, 21:56
arata de mori...de pofta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking