Parjoale by gaby

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
3 Dec 2014 | 4943 vizualizari
Parjoale by gaby

O alta reteta buna by gabytza http://www.bucataras.ro/retete/chifteleparjoale-26109.html,nu este 100% by gaby dar 80 este :))

Ingrediente

Pentru chiftele:

  • 1/2 tava carne porc si vita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa alba
  • 1 ou
  • 1 colt de paine inmuiat in lapte
  • patrunjel tocat marunt
  • sare/piper.boia

Pentru prajit:

  • 2 oua
  • faina
  • ulei

Mod de preparare

Carnea de tocat se amesteca cu oul,condimentele,ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoarea mare,ardeiul gras tocat cuburi(este optional).

Cartoful se da pe razatoarea mare si se lasa cateva minute,dupa care se stoarce bine de zeama si se adauga peste carnea tocata.

Punem si coltul de paine inmuiat in lapte si stors bine si patrunjelul tocat marunt

Se amesteca bine toate ingredientele dupa care se lasa 30 minute sa se odihneasca.

Se umezesc palmele se formeaza bilute,se trec prin faina si prin ouale batute bine, dupa care se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie sa absoarba uleiul in exces.

Se servesc atat reci cat si calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale by gaby" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob de somon

Postat de RuxyRux

Drob de somon

Incepem cu prepararea blatului: Din ingredientele din reteta framantam aluatul, se face rapid si  se leaga usor, se infoliaza si se da la rece pana preparam umplutura. Somonul se...

Citeste continuarea

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Postat de simona72

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Branza de vaci bine scursa de zer se zdrobeste cu furculita. Cascavalul, eu am folosit emmentaler, cascaval cu gauri, putin dulce fata de cascavalul obisnuit, se da pe razatoarea cu gauri mari si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.12.2014, 18:31
la 03.12.2014, 18:32
Bune, bune pirjoalele
la 03.12.2014, 18:43
bune!!
la 03.12.2014, 18:46
Toata lumea o copiaza pe Gaby asta)asa grozav gateste?
la 03.12.2014, 18:46
yummm!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking