Parjoale cu fasole verde

Postat de Sidy in Curcan
21 Ian 2012 | 4370 vizualizari

Toata lumea face parjoale .Se foloseste ce carne ai ,de vita,de porc,de pasare chiar si de miel.E perfect si rezultatul nu poate fi decat de exceptie Eu asa le fac...din carne de curcan. Simplu si usor de facut...

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 21.01.2012, 09:00
la 21.01.2012, 09:11
de parjoale m-as lipsi....dar iti spun drept de fasolea verde nicidata
la 21.01.2012, 09:16
Eu vreau si parjoale ca sunt foarte bune de curcan !!!!
la 21.01.2012, 10:10
n-am mai mancat de mult ,asa ca as vrea o portie
la 21.01.2012, 11:00
imi place meniul ales de tine!!!
la 21.01.2012, 11:21
la 21.01.2012, 13:15
la 21.01.2012, 13:46
chiar ca acu as manca o chiftea ,doua,trei
la 21.01.2012, 15:11
bune
la 21.01.2012, 15:43
mi-e foame deja!
la 21.01.2012, 17:27
foarte bune cu fasolica verde yumi,yumi
la 22.01.2012, 08:59
Noroc ca te mai vad comentand la altii Daca nu te pot adauga in lista, nu vad cand pui noi retete

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking