Parjoale cu fasole verde

Postat de Sidy in Curcan
21 Ian 2012 | 4329 vizualizari
Parjoale cu fasole verde

Toata lumea face parjoale .Se foloseste ce carne ai ,de vita,de porc,de pasare chiar si de miel.E perfect si rezultatul nu poate fi decat de exceptie Eu asa le fac...din carne de curcan. Simplu si usor de facut...

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 1-2 oua
  • ceapa verde
  • sare 
  • piper
  • faina
  • 1 rosie
  • ardei gras rosu si verde
  • 500 g fasole verde
  • ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie de paine inmuiata si apoi stoarsa)

Se pune sare si piper, ouale si patrunjel verde tocat. Se amesteca bine toata pasta si se lasa sa se odihneasca 15 minute.

Se ia cu lingura din compozitie si se fac in palma parjoale care se dau prin faina si apoi se prajesc.
2 cepe verzi se toaca marunt si impreuna cu ardeiul gras si rosia taiate cubulete se calesc in putin ulei apoi se adauga fasolea verde.

Punem o canita cu apa , sare , piper si lasam sa fiarba acoperit.
Fasolea se serveste cu parjoale.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu spaghete in vas Zepter

Postat de Irina

Chiftelute cu spaghete in vas Zepter

De cate ori pregatesc chiftelute cu spaghete imi vine in minte scena din desenul animat "Doamna si vagabondul", in care trag amandoi, el si ea din aceeasi pasta, pana li se ating...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker

Postat de Oana

Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker

Pulpa de curcan se cresteaza din loc in loc, se spala si se pune in vasul de la Multicooker. Se mixeaza la robot ardeiul capia cu usturoiul, ceapa si rosiile si se pune amestecul peste carnea de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2012, 09:00
la 21.01.2012, 09:11
de parjoale m-as lipsi....dar iti spun drept de fasolea verde nicidata
la 21.01.2012, 09:16
Eu vreau si parjoale ca sunt foarte bune de curcan !!!!
la 21.01.2012, 10:10
n-am mai mancat de mult ,asa ca as vrea o portie
la 21.01.2012, 11:00
imi place meniul ales de tine!!!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking