Parjoale (Bhaji) cu ceapa

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
10 Iun 2012 | 8767 vizualizari
Parjoale (Bhaji) cu ceapa

De cand am vazut reteta la Mitinita am ramas cu gandul la ea. Sunt un mare mancator de ceapa si imi place sub orice forma. Am adaptat-o romaneste si a fost foarte buna.

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 100g faina
  • 175ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Ceapa, ceapa verde si usturoiul se toaca la robot.

Intr-un castron se amesteca celelalte ingrediente cu mixerul.

Se adauga ceapa in castron si se amesteca bine cu o lingura.

Se pune ulei intr-o tigaie si cand este incins se ia cu lingura din compozitie si se pun in ulei parjoalele.

Se prajesc pe ambele parti pana sunt rumenite frumos.

Sunt bune calde dar si reci. Eu am apucat sa mananc si reci!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale (Bhaji) cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche cu somon si porumb

Postat de simona72

Quiche cu somon si porumb

Pentru aluat am folosit robotul de bucatarie: am pus faina si sarea in bolul robotului si am dat 2-3 pulsatii sa se amestece ingredientele. Am adaugat untul rece taiat cubulete si oul. Am pus...

Citeste continuarea

Placinta floare cu spanac si branza

Postat de oanapl

Placinta floare cu spanac si branza

Se lasă aluatul să se decongeleze la temperatura camerei. Între timp, se mixează brânza cu ouăle si spanacul decongelat și scurs bine de apă. Se adaugă sare si piper după...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2012, 11:08
Vaiii cum arata..nemaipomenite!! O duminica placuta!
la 10.06.2012, 11:11
Multumesc la fel
la 10.06.2012, 11:20
bun bun
la 10.06.2012, 11:23
la 10.06.2012, 11:27
foarte bune

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking