Parjoale de casa

Postat de anisoara in Mancaruri cu carne
26 Mai 2010 | 21074 vizualizari

Aceasta receta de parjoale am preluat-o de la bunica mea si de fiecare data cand le prepar imi adunc aminte de gustul si mirosul din copilarie. Au trecut multi ani si am incercat diferite modificari in reteta si mi-au reusit foarte bine, dar gustul acestor parjoale ma incanta cel mai mult. Stiti de ce am expus una dupa alta 2 retete de parjoale? Ca sa observati pozele unde se vede sectiunea. Se vede diferenta? Tot secretul este IN AMESTECAREA TOCATURII DE CARNE.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 26.05.2010, 15:55
arata super
la 26.05.2010, 17:19
la 26.05.2010, 18:00
as manca nenumarate....
la 26.05.2010, 22:45
Sunt super!
la 27.05.2010, 17:04
astea sunt ca niste chiftele mai mai? ca nu stiu
la 29.05.2010, 16:35
multumesc, cu placere

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking