Parjoale de vinete

Postat de JustLoveCookin in Aperitive / Garnituri
18 Noi 2010 | 10900 vizualizari

Un aperitiv sau o garnitura perfecta pentru un meniu pe baza de legume,cu o salata,sau alaturi de carne. Cei care sunt la dieta, pot coace parjoalele la cuptor,in acest fel vor fi muuult mai lejere.Se coc la cuptorul preincalzit la 200 grade,cca 30 min,pana capata o culoare aurie.Eu le-am prajit in ulei de data asta,fiindca ma grabeam.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 18.11.2010, 13:32
la 18.11.2010, 15:27
la 18.11.2010, 15:48
Foarte bune !
la 18.11.2010, 17:09
la 18.11.2010, 18:57
la 19.11.2010, 14:05
foarte bune!!!!
la 18.03.2013, 22:12
nu am mai papat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking