Parjoale de vinete

Postat de JustLoveCookin in Aperitive / Garnituri
18 Noi 2010 | 10849 vizualizari
Parjoale de vinete

Un aperitiv sau o garnitura perfecta pentru un meniu pe baza de legume,cu o salata,sau alaturi de carne. Cei care sunt la dieta, pot coace parjoalele la cuptor,in acest fel vor fi muuult mai lejere.Se coc la cuptorul preincalzit la 200 grade,cca 30 min,pana capata o culoare aurie.Eu le-am prajit in ulei de data asta,fiindca ma grabeam.

Ingrediente

  • 2  vinete medii curatate de coaja
  • 1 ou
  • 3 –4 catei usturoi
  • 60 g parmezan sau alta branza
  • pesmet (sau 2 felii grosute de paine inmuiata si stoarsa bine)

Mod de preparare

Punem la fiert o oala de apa cu sare,curatam vinetele, iar cand a fiert apa le punem intregi pana credem ca sunt partial fierte.(cca 10-15 min) Le lasam sa se raceasca si le tocam,apoi adaugam usturoiul pisat,oul,3-4 linguri de pesmet ,parmezanul ras,sare si piper.
Amestecam bine si formam bilute pe care le dam bine prin pesmet si le prajim pana capata o culoare aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete impanate-reteta reinterpretata

Postat de abetina

Vinete impanate-reteta reinterpretata

  Am reinterpretat reteta dupa gusturile si preferintele familiei mele, am dat o nota aparte si cu mana pe inima as putea sa spun ca a iesit ceva absolut delicios. Am folosit carne de oaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2010, 13:32
la 18.11.2010, 15:27
la 18.11.2010, 15:48
Foarte bune !
la 18.11.2010, 17:09
la 18.11.2010, 18:57

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking