Parjoale manastiresti

Postat de Ksenya in Mancaruri de post
20 Mar 2016 | 20513 vizualizari

Reteta de fata este dupa pererea mea, cea mai buna reteta  de  parjoale de post facute si testate de mine de pana acum. Va las sa incercati si voi.  

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 20.03.2016, 21:12
la 20.03.2016, 21:12
Ce bune trebuie sa fie!
la 20.03.2016, 21:27
bune mai sunt
la 20.03.2016, 21:32
da,dupa cum am mentionat sunt foarte bune
la 20.03.2016, 21:34
la 20.03.2016, 22:07
buneeeee
la 20.03.2016, 22:30
big like!
la 20.03.2016, 22:53
la 20.03.2016, 22:55
Nu am folosit hrisca, dar cu ciuperci sigur au iesit bune!!
la 20.03.2016, 23:03
Arata grozav...eu am incercat hrisca in preparate insa nu ma pot imprieteni deloc cu gustul ei...si nu-mi place ....sigur combinatia care ai facut-o e una foarte gustoasa...
la 20.03.2016, 23:19
Eu ma declar disponibila si doritoare de a incerca
la 20.03.2016, 23:19
Cred ca merita de testat intr-o zi de post
la 20.03.2016, 23:53
la 21.03.2016, 00:38
la 21.03.2016, 07:48
Ce frumoase sunt!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking