Parjoale ministeriale

Postat de miha in Pui
24 Sep 2009 | 18027 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 29.10.2009, 16:53
Mai Gabi...si eu care aveam pretentia ca m-is serioasa.
la 29.10.2009, 17:22
la 30.10.2009, 10:54
Am facut si eu ieri. Sunt tare bune! Marius s-a asezat la masa convins ca sunt dovlecei sau conopida pane. A fost super incantat dupa ce a gustat, si a vazut ca au carne inauntru.
la 30.10.2009, 10:56
Numele de Marius o fi predestinat devoratorilor de carne? Al meu la fel e.
la 30.10.2009, 14:32
foarte bune trebuie sa fie
la 05.11.2009, 13:36
Miha, si Marius al meu cand se aseaza la masa, intreaba in primul rand daca mancarea contine si carne... Bine-nteles ca mananca si daca nu contine, insa bosumflat (si tot timpul isi taie si cateva felii de salam, sa simta totusi gust de carne). Azi fac iar parjoalele astea.
la 05.11.2009, 18:30
Bine ca mananca, chiar si bosumflat. Al meu mananca paine cu unt daca nu-i place mancarea.
la 05.11.2009, 18:43
Swanheart, te invitam si pe forum. E spectacol pe unele topicuri
la 05.11.2009, 19:35
@Swanheart.exact asa face si al meu.si chiar daca e pilaf cu pui,tot mai pune si salam.ehee,io n-am ce gati spanac,dovleac,praz ..ca pap numa' eu.chiar imi amintesc intr-o seara ca eu aveam in fata clatite banatene si sotul avea carnacior cu ochiuri si branza .si-au aparut copii care-au zis in cor:vrem de la tata!
la 19.11.2009, 23:31
Executat. A iesit excelent (si aspectuos, daca "lucrezi" grijuliu). Are inca o mare calitate, fata de alte moduri de a prepara pieptul de pasare; pieptul de pasare, fript sau facut pane, este excelent atata vreme cat este proaspat - dupa 1-2 h devine uscat si-si pierde din "farmec". Pregatit in modul propus de Miha ramane fraged si apetisant chiar si a 2-a zi (nu stiu care este explicatia)
Sorin
la 19.11.2009, 23:51
Sorin, ma bucur tare mult ca v-au placut. Cred ca "de vina" sunt bicarbinatul si amidonul.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking