Parjoale ministeriale
Postat de miha in Pui 24 Sep 2009 | 18027 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 29.10.2009, 16:53
Mai Gabi...si eu care aveam pretentia ca m-is serioasa.
la 30.10.2009, 10:54
Am facut si eu ieri. Sunt tare bune! Marius s-a asezat la masa convins ca sunt dovlecei sau conopida pane. A fost super incantat dupa ce a gustat, si a vazut ca au carne inauntru.
la 30.10.2009, 10:56
Numele de Marius o fi predestinat devoratorilor de carne? Al meu la fel e.
la 30.10.2009, 14:32
foarte bune trebuie sa fie
la 05.11.2009, 13:36
Miha, si Marius al meu cand se aseaza la masa, intreaba in primul rand daca mancarea contine si carne... Bine-nteles ca mananca si daca nu contine, insa bosumflat (si tot timpul isi taie si cateva felii de salam, sa simta totusi gust de carne). Azi fac iar parjoalele astea.
la 05.11.2009, 18:30
Bine ca mananca, chiar si bosumflat. Al meu mananca paine cu unt daca nu-i place mancarea.
la 05.11.2009, 18:43
Swanheart, te invitam si pe forum. E spectacol pe unele topicuri
la 05.11.2009, 19:35
@Swanheart.exact asa face si al meu.si chiar daca e pilaf cu pui,tot mai pune si salam.ehee,io n-am ce gati spanac,dovleac,praz ..ca pap numa' eu.chiar imi amintesc intr-o seara ca eu aveam in fata clatite banatene si sotul avea carnacior cu ochiuri si branza .si-au aparut copii care-au zis in cor:vrem de la tata!
la 19.11.2009, 23:31
Executat. A iesit excelent (si aspectuos, daca "lucrezi" grijuliu). Are inca o mare calitate, fata de alte moduri de a prepara pieptul de pasare; pieptul de pasare, fript sau facut pane, este excelent atata vreme cat este proaspat - dupa 1-2 h devine uscat si-si pierde din "farmec". Pregatit in modul propus de Miha ramane fraged si apetisant chiar si a 2-a zi (nu stiu care este explicatia)
Sorin
la 19.11.2009, 23:51
Sorin, ma bucur tare mult ca v-au placut. Cred ca "de vina" sunt bicarbinatul si amidonul.
COMENTEAZA