Parjoale ministeriale

Postat de miha in Pui
24 Sep 2009 | 18003 vizualizari
Parjoale ministeriale

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri pline cu amidon
  • 1 varf de cutit cu bicarbonat
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem cubulete.

Oul il batem bine impreuna cu condimentele.Adaugam smantana si amidonul.

In acest amestec punem cubuletele de carne si omogenizam. Lasam putin la frigider,10-15 minute.

Din acest amestec se ia cate o lingura si se pune in tigaia cu ulei bine incins.Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc calde,cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale ministeriale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Parjoale ministeriale

Postat de sufletista

Parjoale ministeriale

Pieptul de pui il spalam dupa care il taiem cubulete, Ouale le batem impreuna cu condimetele,adaugam smantana,bicarbonatul si faina, Adaugam bucatile de carne si amestecam,acoperim si lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2009, 07:35
offfffff, e asa dimineata si mi-e o foame... bun bun Miha
la 25.09.2009, 09:03
Dar ce faci asa de dimineata? Te-ai molipsit de insomnie de la Bucataras?
la 25.09.2009, 09:36
am insomnii mai tot timpul... plus cand imi verific mail-urile cel care-mi sare-n ochi e cel de pe bucataras... bineinteles verific ce ai mai gatit tu ca sa-mi curga balele , pe romaneste asa
la 25.09.2009, 16:41
da de ce se numesc ministeriale?
arata bine...
la 25.09.2009, 18:53
Zau daca nu am citit "misterioase" Dar sunt super de tot! Buna inventie!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking