la 12.05.2020, 00:46 Rodica multumesc mult pentru completarea ta. Eu de regula le faceam mai ca in sud plate, mici si rotunde. Da, ai perfecta dreptate. Multe persoane chiar scriu exact cum pronunta. Doar ca se creeaza si confuzie.
la 12.05.2020, 00:49 Multumesc Rocsi. Poate m-am exprimat neclar. Se pun in putina apa ca sa stea in abur cateva minute sa ramana pufoase si moi si pe deasupra.
la 12.05.2020, 00:50 Multumesc Adi
la 12.05.2020, 00:50 Laura mai ramane varianta sa te pun la masa.
la 12.05.2020, 00:50 Multumesc Daniela
la 12.05.2020, 12:08 Mi se pare foarte bună ideea ta de a ține chiftelele/pârjoalele în abur, după prăjire! Cred că beneficiul nu este numai faptul că rămân pufoase și moi, dar că se mai pot elimina, astfel, o parte din grăsimi! Mulțumesc pentru această idee grozavă! Cred că o voi încerca și eu!
la 12.05.2020, 15:32 Ma bucur mult Rodica ca vrei sa incerci reteta. Parerea mea e ca, chiar merita incercata.
la 15.05.2020, 15:33 Hmmm, zahăr??? De probat! Iar ideea cu păstrarea la abur, eu deobicei le scot ntro strecurătoare, care o țin acoperită Cred c pe același principiu, n-am văzut, auzit nicăieri, așa fac de când sunt mamă gospodină Acum descopăr că bine am făcut! Mulțumim pentru pârjoale!
la 17.05.2020, 23:36 Uf , cum de mi-au scapat ? Asa ceva nu pot refuza !!!
la 18.05.2020, 09:11 Cris ma bucur ca iti plac. Si mama le tinea acoperite.
la 18.05.2020, 09:13 Multumesc frumos Mihaela. Ma bucur ca sunt pe placul tau.