Parmigiana cu peste sabie

Postat de alba_zori in Peste
23 Iul 2012 | 3281 vizualizari

O specialitate italiana.Este ca un tort din felii de vinete,sos de rosii,branza parmezan,mozzarella,peste sabie,iar vinete,sos de rosii,braza si peste,sos de rosii.Un tortulet mic,se poate face si cu carne de vitel.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 23.07.2012, 20:00

Dar poze????????
la 23.07.2012, 20:09
simplu ca buna ziua dupa parerea mea si din graba n-am mai facut,data viitoare fac in detaliu poze,
la 23.07.2012, 20:12
Motane ai taxat fata repede
la 23.07.2012, 20:17
da da ai dreptate,o sa pun poze oricum..
la 23.07.2012, 21:22
la 23.07.2012, 21:27
la 23.07.2012, 21:43
nu vreau sa fiu rautacioasa dar titlul e putin eronat...
la 23.07.2012, 22:01
e in dialect sicilian,poate in nordul italiei ii zice altfel,aici asa ii zice dupa parmiggiano deci..data viitoare pun poze sigur
la 23.07.2012, 22:13
bun
la 23.07.2012, 22:23
la 23.07.2012, 22:26
cred ca e tare gustos
la 24.07.2012, 08:38
ce bine suna si cred ca te lingi pe degete de bun ce este
la 24.07.2012, 09:38
multumesc mult pentru aprecieri si ca imi luati partea,imbratisari si pupici
la 24.07.2012, 10:52
Cu titlu gresit sau nu.. cu poze sau nu... cred ca-i delicios!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking