Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
10 Mai 2013 | 23161 vizualizari

Aceasta este pasca cu branza ce am facut-o anul acesta de Paste. M-am gandit sa nu mai fac cu aluat de cozonac ci cu un aluat fraged si a iesit foarte buna, aromata de s-a mancat foarte repede.

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 10.05.2013, 21:38
Sasha multumesc
la 10.05.2013, 21:38
Tabita mie imi place enorm
la 10.05.2013, 21:38
Vladimir
la 10.05.2013, 21:39
Anca se pare ca avem aceleasi gusturi ..Bine ca daca stiam ce pufos imi iese aluatul de cozonac faceam o foaie subtire din acel aluat.
la 10.05.2013, 21:39
Lau multumesc
la 10.05.2013, 21:39
Cookie multumesc
la 10.05.2013, 21:40
Simona multumesc
la 10.05.2013, 21:40
Lubita multumesc mult
la 10.05.2013, 21:40
Dey
la 10.05.2013, 21:40
Dia multumesc mult
la 10.05.2013, 22:01
super buna
la 10.05.2013, 23:36
Multumesc Eduard
la 11.05.2013, 20:35
ce pasca frumoasa ai facut Rocsi!
la 11.05.2013, 21:38
Multumesc mult Diana

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking