Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
10 Mai 2013 | 23523 vizualizari

Aceasta este pasca cu branza ce am facut-o anul acesta de Paste. M-am gandit sa nu mai fac cu aluat de cozonac ci cu un aluat fraged si a iesit foarte buna, aromata de s-a mancat foarte repede.

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 10.05.2013, 14:57
frumoasa
la 10.05.2013, 15:06
Tare buna!!!
la 10.05.2013, 18:06
buna,bravo Rocsy!!
la 10.05.2013, 21:30
la 10.05.2013, 21:33
Grozav arata
la 10.05.2013, 21:36
Multumesc Laura
la 10.05.2013, 21:36
Bianca multumesc
la 10.05.2013, 21:36
Multumesc Dya
la 10.05.2013, 21:37
Dea multumesc
la 10.05.2013, 21:37
Laura mai fac si va dau si voua
la 10.05.2013, 21:37
Crisulina pupici
la 10.05.2013, 21:37
Multumesc Daria
la 10.05.2013, 21:37
Camelia macar asa virtual sa servim
la 10.05.2013, 21:38
Multumesc mult MEri
la 10.05.2013, 21:38
Simona multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking