Pasca cu branza si smantana

Postat de ctlina in Dulciuri
15 Mai 2016 | 3313 vizualizari

Astazi catolicii sarbatoresc Rusaliile. Rusaliile (din latină rosalia) (cunoscute și drept Pogorârea (coborârea) Sfântului Duh (Sfântului Spirit)) reprezintă o sărbătoare creștină importantă, prăznuită întotdeauna duminica, la 50 de zile după Paști. De Rusalii este comemorată coborârea Sfântului Duh asupra ucenicilor lui Iisus din Nazaret.  Lunea Rusaliilor este zi nelucrătoare în România, Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Islanda, Luxemburg, Țările de Jos, în unele cantoane din Elveția, Madagascar, Norvegia,Portugalia, Senegal, Ungaria, Togo. În Suedia nu mai este zi nelucrătoare din 2006, an în care la 6 iunie (sărbătoare națională suedeză) a devenit zi nelucrătoare. Va propun cu aceasta ocazie o reteta noua de pască: cu aluat briosat de  pirojki  si cu o umplutura cremoasa din branza, smantana si unt. O voi reface cu siguranta.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 15.05.2016, 10:32
Delicoasa !
la 15.05.2016, 10:38
Buna!
la 15.05.2016, 10:44
la 15.05.2016, 12:02
Iau o bucatica, ca este prea buna!
la 15.05.2016, 12:25
o bunatate
la 15.05.2016, 18:20
Foarte bună!
la 15.05.2016, 22:12
e tare buna!
la 16.05.2016, 09:23
foarte buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking