Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita in Multicooking
11 Apr 2019 | 2993 vizualizari
Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa, pe care o prepari rapid.

Ingrediente

  • 1 kg de branza de vaci 
  • 6 oua 
  • 6 linguri de gris 
  • 10 linguri de smantana 
  • 200 g de zahar 
  • 1 baton de vanilie 
  • un varf de cutit de sare
  • Optional: 
  • 100 g de stafide 
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca grisul si smantana si se lasa deoparte 30 de minute. Se scot semintele din batonul de vanilie. Ouale se amesteca cu zaharul, semintele de vanilie si sarea. Se adauga branza si amestecul de gris cu smantana. Optional, se adauga stafidele si coaja de lamaie dupa gust.

Compozitia se pune intr-o tava cu diametrul de 20 cm. Am folosit o tava pentru tort, cu partea de jos detasabila, dar puteti folosi si o forma de silicon.

Se asaza suportul pentru abur in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se toarna 200 de ml de apa. Se pune tava cu pasca pe suport. Se inchide capacul si se seteaza programul DESERT pe modul HIGH si timp de gatire 25 de minute. Se inchide supapa de abur.

Pana cand se incalzeste aparatul, pe ecran va aparea HEAT, iar apoi incepe programul setat. Cand a expirat timpul de gatit, se aude un semnal sonor, apoi aparatul intra automat pe modul KEEP WARM. Se apasa pe butonul de STOP si se mai lasa cu capacul pus inca 5 minute.

Se elibereaza aburul, intorcand supapa de abur in directia opusa, folositi o manusa de bucatarie, ca sa nu va ardeti.

Dupa ce s-a eliberat aburul, se deschide capacul. Se scoate tava cu pasca si se lasa sa se raceasca.

Se scoate din forma, se feliaza si se serveste. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Se scobeste miezul guliilor pentru a face loc umpluturii. Pastrati miezul pentru ca îl vom folosi si pe acesta la sosul pentru gulii. Curatam ceapa si morcovii. Ceapa o tocam marunt,...

Citeste continuarea

Stufat de ied cu orez basmati si legume la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de simona72

Stufat de ied cu orez basmati si legume la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru stufat: pentru ca am folosit carne congelata, a fost necesar sa las carnea la dezghetat in frigider de seara pana dimineata. Se spala carnea, se curata de pielite, se taie in bucati mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.04.2019, 00:12
la 12.04.2019, 00:44
Delicios!
la 12.04.2019, 06:17
PAi daca n-are aluat eu unde pasc ?
la 12.04.2019, 07:46
Oooo, ce faină! Am să încerc și eu deserturi la multicooker, că nu m-am încumetat până acum.
la 12.04.2019, 09:00
Ce-mi place pasca fara aluat!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking