Ingrediente
- Ingrediente Pasca fara aluat reteta traditionala si delicioasa de Paste
- 8 oua
- 1 kg branza dulce de vaci
- 400 g smantana
- 200 g unt
- 5 linguri zahar
- 5 linguri gris
- 5 linguri faina
- 200 g stafide
- esenta vanilie
Mod de preparare
Cum se prepara Pasca fara aluat reteta traditionala si delicioasa de Paste
Intr-un vas am amestecat bine ouale cu zaharul, apoi am adaugat branza, vanilia, untul la temperatura camerei omogenizand foarte bine. Se adauga faina si grisul putin cate putin, incorporam smantana si la final stafidele.
Turnam compozitia intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina, dar si una de silicon si introducem la cuptor approx 50 min, pana ce se rumeneste bine.
Este delicioasa si foarte usor de preparat.
Pofta buna !
Pe langa aceasta reteta de pasca fara aluat, va mai oferim si cateva retete complementare, cum ar fi: Reteta de pasca cu branza si aluat de cozonac sau reteta de cozonac pufos! De asemenea, cum Pasca se pregateste de regula pentru masa de Paste, nu poate lipsi de langa ea, reteta de drob de miel sau drob de pui, dar si reteta de sarmale sau reteta de salata de boeuf!
Recomandam si pasca poloneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat reteta traditionala si delicioasa de Paste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|