Ingrediente
- 2 catei de usturoi
- 1 bucata de 2 cm de ghimbir
- 1 lingurita turmeric
- 1/2 lingurita sare
- 2 linguri ulei de rapita
- 2 linguri pasta de rosii
- 1 chili
- 1 legatura mica de coriandru
- 2 lingurite seminte de cumin
- 1 lingurita seminte de mustar negru
- 1 lingurita seminte de fenugrec
- 1 lingurita seminte de coriandru
Mod de preparare
Se curata de coaja usturoiul si ghimbirul si se toaca.
Intr-o tigaie fara ulei se prajesc, la foc mediu, turmericul, cuminul, mustarul negru, fenugrecul si semintele de coriandru pana incep sa elibereze aromele. Se transfera intr-un mojar si se transforma totul in pudra. Se adauga restul ingredientelor si se maruntesc pana totul devine o pasta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de curry Jalfrezi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|