Pasta de dovlecei cu curry

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
1 Oct 2016 | 2628 vizualizari

Am adaptat reteta parfumata de  mancarica de vinete cu frunze de curry  in salata/pasta rece de dovlecei. Ce bunatate, pe o felie de paine proaspata sau prajita. Frunzele de Curry din Sri Lanka Frunzele de Curry sunt făcute pentru a contura şi a intensifica arome care merită să iasă în evidenţă. Practic, ele sunt puterea din spatele gusturilor vedetă. Aceste frunze sunt ingredientul cheie al curry-ului iute şi provin dintr-un copac de talie medie, care creşte în sălbăticie, la poalele Munţilor Himalaya. Sunt folosite pentru a intensifica aromele preparatelor indiene şi asiatice, fiind adăugate reţetelor picante din carne, supelor şi orezului.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 01.10.2016, 19:31
la 01.10.2016, 19:38
la 01.10.2016, 19:44
la 01.10.2016, 19:53
la 01.10.2016, 22:41
la 02.10.2016, 12:32
Interesant!
la 03.10.2016, 09:37
cred ca este interesanta
la 03.10.2016, 10:07
la 03.10.2016, 15:29
la 05.10.2016, 08:45
Interesantă!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking