Pasta de gogosari

Postat de alexandrinapop in Conserve
26 Aug 2011 | 14269 vizualizari

E extraordinar de buna se poate consuma in diverse mancaruri, sau in loc de ketchup.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 26.08.2011, 11:04
Foarte buna
la 26.08.2011, 11:06
buna tare
la 26.08.2011, 11:44
Ihaaaaaa , sporeste Doamne ... din 24 de gogosari si 6 rosii , au iesit atatea borcane ... sau tu ai dat cantitati asa sa stim si noi ... cat cu cat , care cu care ...

Buna ptr la iarna ... daca o mai prinde iarna
la 26.08.2011, 12:36
sigur e buna
la 26.08.2011, 13:56
din cantitatiile pe care le-am pus eu aici au iesit 6 borcane . Reteta o am de la mama si pot sa zic ca e superr.
la 26.08.2011, 13:58
Mai ca ma bate-un gand necurat ... oare sa fac si eu ?!? nu , nu , nu ... ca nu mi se face statuieeeeeeeeeee mai bine tot la lada frig ...
la 26.08.2011, 14:13
eu am facut deja pasta de ardei la borcan dar n-ar strica sa incerc si reteta ta
la 26.08.2011, 15:13
arata f bine....
la 26.08.2011, 19:28
imi place mult pasta de gogosari sa o folosesc la diverese mancaruri,sosuri..da un gust deosebit
la 26.08.2011, 20:32
foarte foarte buna
la 29.08.2011, 13:42
buna
la 24.02.2012, 08:06
la multi ani
la 24.02.2012, 11:20
LA multi ani!!
la 24.02.2012, 14:20
la multi ani!
la 17.09.2012, 20:42
bun bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking