Pasta de gogosari( ardei kapia)

Postat de Sidy in Conserve
5 Sep 2010 | 28625 vizualizari

Este o pasta pe care eu o folosesc foarte mult la mancare si da un gust si o culoare deosebita acesteia. Se poate face din ardei kapia rosii bine copti sau din gogosari...

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 05.09.2010, 10:04
stiu cat e de buna, ca faceam si eu...
la 05.09.2010, 10:49
mama face din asta!
la 05.09.2010, 11:12
Interesant!
la 05.09.2010, 11:16
am facut si eu acum 2 ani parca...da un giust minunat la mancaruri
la 05.09.2010, 12:56
super bunadeci e grozava in mancare folosesc si eu destul de des
la 05.09.2010, 18:57
Sidy, bine te-am regasit! (am facut suc de rosii dupa reteta ta). Tocmai cautam 2 retete de conserve si una am si gasit-o aici la tine! Facea si mama pasta din asta si era foarte buna, mai ales cu fasole boabe, mancare de cartofi sau piept de pui! Da un gust deosebit mancarurilor. As vrea sa te intreb daca din 5 kg ti-au iesit doar 6 borcane de 400g? Tu cam cat timp ai fiert si cam cata sare ai pus?
Vreau sa te mai intreb ceva: stii cumva o conserva de ardei capia copti? M-ar interesa daca ce pun in otet sau doar in ulei?! Mersi mult mult de tot
la 06.09.2010, 07:13
Laura draga sa o iau pe rand...
Borcane mi-au iesit mai multe dar doar pe astea le-am pozat. De fiert le-am fiert cam o ora , dar sa nu uiti sa mai amesteci in cratita cu lingura de lemn...Iar sarea am pus dupa gust si apoi am mai adaugat o lingurita buuuna.
Ardeii capia copti , eu ii pun in congelator in pungi de o portie...alta reteta nu pun
Nu mi-ai spus daca esti multumita de bulion...
Bafta in continuare...[bs:11Uite aici o reteta totusi: http://www.gustos.ro/retete-culinare/conserve-si-muraturi/ardei-copti-la-borcan-1.html
la 06.09.2010, 08:37
sigur ca sunt multumita de bulion chiar daca am stropit toata bucataria cand l-am facut, inclusiv peretele si hainele de pe mine, dar nu-i nimic, important este ca nu are conservanti si arata bine in sticle (deocamdata)! chiar are un rosu frumos! sper sa tina pe balcon. am cam dat-o in bara cu niste borcane de fasole galbena in saramura care au fermentat intr-o saptamana si mai am niste castraveti in saramura care arata cam dubios (nu au bule de aer, dar au niste depuneri albe pe ei, zici ca a nins!)... dar eu nu ma las si fac mai departe conserve. azi cumpar ardei si gogosari pentru ca e extraordinara pasta asta! sidy multumesc mult si s-ar putea sa te mai deranjez cu intrebari....
la 06.09.2010, 18:56
la 07.09.2010, 00:14
Sa stii ca sin din astea vreau un borcanel
la 08.09.2010, 18:11
am facut si eu azi, acuma am terminat! iarasi are o culoare foarte frumoasa, vie! oare daca facem aceeasi reteta, dar din ardei grasi verzi cum o fi?
la 08.09.2010, 20:48
Fac si eu, dar pun si 1 kg. rosii si fara ulei. Pun la sosuri si le da un gust deosebit.
la 09.09.2010, 07:31
deci a facut Sidy, a facut Buni...............sunt asigurata pentru la iarna.................

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking