Pasta de gogosari si ardei capia
Postat de silvi0ara in Conserve 19 Sep 2010 | 9042 vizualizari
Aceasta pasta poate fi folosita la tocanite,sosuri pentru paste sau la aperitive.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 19.09.2010, 23:35
Prima,un borcanel
la 19.09.2010, 23:44
Sigur,iti trimit cu mare drag.
la 19.09.2010, 23:59
si eu unu
la 20.09.2010, 00:05
Acusi pun la avion si pentru tine.Desii acolo as veni chiar eu.
la 20.09.2010, 09:08
Ce buna pasta ai pregatitvom avea ce sa papam la iarna
la 20.09.2010, 09:50
la 20.09.2010, 10:13
daca fiercare dintre voi imi da un borcanel ce rost mai are sa-mi fac eu?............................
la 20.09.2010, 10:25
asteapta medi..asteapta)
la 20.09.2010, 10:59
cred k e nemaipomenita
la 20.09.2010, 11:27
bun,bun,,,,o folosesti si la ciorbe?
la 20.09.2010, 11:39
Medi,iti dau si tie un borcanel.
la 20.09.2010, 11:40
Rocsi,chiar este foarte buna si se poate folosii la multe preparate.
la 20.09.2010, 11:41
Adina,sigur ca poti pune si la ciorbite.Eu chiar am pus la o ciobita de dovlecei sambata.
la 09.08.2011, 10:25
O reteta minunata,pe care vreau s-o fac,eu ii voi pune si ardei iute sa iasa picanta,dar,as vrea sa stiu,semintele din rosii nu fermenteaza iarna sa strice conserva?va multumesc.
COMENTEAZA