Pasta de gogosari si ardei capia

Postat de silvi0ara in Conserve
19 Sep 2010 | 9042 vizualizari

Aceasta pasta poate fi folosita la tocanite,sosuri pentru paste sau la aperitive.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 19.09.2010, 23:35
Prima,un borcanel
la 19.09.2010, 23:44
Sigur,iti trimit cu mare drag.
la 19.09.2010, 23:59
si eu unu
la 20.09.2010, 00:05
Acusi pun la avion si pentru tine.Desii acolo as veni chiar eu.
la 20.09.2010, 09:08
Ce buna pasta ai pregatitvom avea ce sa papam la iarna
la 20.09.2010, 09:50
la 20.09.2010, 10:13
daca fiercare dintre voi imi da un borcanel ce rost mai are sa-mi fac eu?............................
la 20.09.2010, 10:25
asteapta medi..asteapta)
la 20.09.2010, 10:59
cred k e nemaipomenita
la 20.09.2010, 11:27
bun,bun,,,,o folosesti si la ciorbe?
la 20.09.2010, 11:39
Medi,iti dau si tie un borcanel.
la 20.09.2010, 11:40
Rocsi,chiar este foarte buna si se poate folosii la multe preparate.
la 20.09.2010, 11:41
Adina,sigur ca poti pune si la ciorbite.Eu chiar am pus la o ciobita de dovlecei sambata.
la 09.08.2011, 10:25
O reteta minunata,pe care vreau s-o fac,eu ii voi pune si ardei iute sa iasa picanta,dar,as vrea sa stiu,semintele din rosii nu fermenteaza iarna sa strice conserva?va multumesc.
la 21.09.2012, 00:26

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking