Pasta de leurda

Postat de lia in Sosuri
15 Apr 2011 | 8671 vizualizari

Pentru ca este sezonul acestei trufandale de primavera, numita LEURDA si pentru ca destul de aproape de noi, exista o padure cu un loc minunat in care creste nestingherita, aceasta planta atat de benefica pt sanatate, sotul meu mi-a cules o plasa zdravana cu frunzulite una si una. Deci avand materie prima din belsug si cunoscand-ui calitatile, am inceput sa ma documentez cam cum pot s-o pregatesc. Am tot citit pe net si am vazut tot felul de preparate cu leurda, mi-a placut “Pesto misto” a lui RaduP, dar eu am facut o combinatie proprie care la final s-a dovedit a fi mai mult decat delicioasa…

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 15.04.2011, 20:34
n-am mancat niciodata ..sigur e sanatoasa
la 16.04.2011, 14:43
Uite ca la asa ceva nu m-am gandit....arata verde si bun pe gustul meu
la 03.05.2011, 10:10
Arata foarte bine. Nu stiam cum arata leurda.
la 13.05.2011, 21:06
trebuie sa fie buna cred k nu am incerkt niciodata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking