Pasta de leurda

Postat de lia in Sosuri
15 Apr 2011 | 8718 vizualizari

Pentru ca este sezonul acestei trufandale de primavera, numita LEURDA si pentru ca destul de aproape de noi, exista o padure cu un loc minunat in care creste nestingherita, aceasta planta atat de benefica pt sanatate, sotul meu mi-a cules o plasa zdravana cu frunzulite una si una. Deci avand materie prima din belsug si cunoscand-ui calitatile, am inceput sa ma documentez cam cum pot s-o pregatesc. Am tot citit pe net si am vazut tot felul de preparate cu leurda, mi-a placut “Pesto misto” a lui RaduP, dar eu am facut o combinatie proprie care la final s-a dovedit a fi mai mult decat delicioasa…

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 15.04.2011, 10:04
super bun
la 15.04.2011, 10:08
super bun
la 15.04.2011, 10:25
suuuper!
la 15.04.2011, 10:25
La favorite
la 15.04.2011, 10:28
la 15.04.2011, 10:31
aziz
sufletista
mena va multumesc
la 15.04.2011, 10:35
Miuta neaparat sa o faci daca ai leurda proaspata este deosebita...pe mine si me sotul meu ne-a cucerit de-a dreptul urmatoarea combinatie va fi cu paste si sigur vor fi grozave
la 15.04.2011, 10:35
kukibella
la 15.04.2011, 11:00
woow! un altfel de pesto
la 15.04.2011, 11:01
cred ca e tare buna si desigur sanatoasa
la 15.04.2011, 12:17
la 15.04.2011, 13:41
la 15.04.2011, 14:29
la 15.04.2011, 16:16
frumos, gustos....si foarte sanatos
la 15.04.2011, 16:38
grozava prezentare! oare gasesc leurda la piatA?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking