Pasta de naut cu avocado si lipii

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
29 Ian 2015 | 5151 vizualizari

Puteti folosi naut din conserva sau fiert de voi. Eu am luat de Lidl o punga de 1 kg de naut si am fiert jumate din el . Din 250 grame am facut humus acum ceva vreme , iar 250 grame de naut fiert l-am pus in punga la congelator. Acum i-a venit timpul sa-l folosesc asa ca l-am scos si l-am incalzit intr-o oala cu apa pentru a-l improspata.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 29.01.2015, 14:24
la 29.01.2015, 14:26
ce bun trebesa fie
la 29.01.2015, 19:32
super, imi place mult !
la 29.01.2015, 19:36
la 30.01.2015, 10:36
buna salata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking