Ingrediente
- 1 bucata de file de somon afumat( sau alt peste afumat)
- 2 galbenusuri de ou fierte 4 sau 5 minute( cleioase)
- 2 linguri pline cu mascarpone
- un praf de sare
- 1 ceapa mica rosie
- 1 lingurita plina de mustar de Dijon cu bobite
Mod de preparare
Se prepara atat de simplu:
1. Se curata somonul (sau alt peste afumat) de oase, e preferabil sa faceti acest lucru cu mana, sa va asigurati ca nu scapati oase nedorite.
2. Se fierb ouale, se scot galbenusurile, se taie ceapa si impreuna cu restul ingredientelor se pun in blender.
3. Se mixeaza pe viteza mare pana se omogenizeaza perfect.
4. Se fac tartinele cu pasta de peste sau se pune intr-un bol toata compozitia si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
5. Daca spargeti si-o ceapa langa n-o sa va puteti opri din mancat...garantez!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|