Pasta de zahar

Postat de alice_ciobanu in Dulciuri
14 Dec 2011 | 11207 vizualizari

Postez reţeta de pastă de zahăr pe care am încercat-o eu. A ieşit o pastă bună, elastică, destul de bine de manevrat chiar şi pentru mine, care am lucrat pentru prima oară cu aşa ceva. Mulţumesc doamnei Viorica, pentru sfaturi, îndrumări şi amabilitate.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 14.12.2011, 16:40
place
la 14.12.2011, 18:00
cam greu de facut
la 14.12.2011, 18:04
genial...multumesc...am pus la favo
la 14.12.2011, 21:04
bravo..eu inca nu m-am incumetat,dar urmeaza
la 14.12.2011, 21:44
Multumesc pentru reteta Alice, chiar asta cautam.
la 14.12.2011, 21:47
Ruxy,nu pot sa cred ca nu ai facut pana acum ...si eu asteptam demult o reteta detaliata pentru pasta de zahar ...a trecut-o la favorite cu frica parca sa n-o pierd
la 14.12.2011, 23:02
va sfatuiesc sa o incercati. functioneaza!
tortuletul meu printesa si alte citeva pe care nu le-am postat inca sunt facute cu pasta de zahar dupa reteta asta. se lucreaza foarte bine...ca o platilina.
ideea de baza este sa cantaritiexact toate ingredientele.
si sa folositi zahar pudra de buna calitate, foarte fin, eventual cernut inainte de a-l folosi!
am reteta de la dna Viorica Dinu, cea care face minunatii cu pasta asta!
la 14.12.2011, 23:08
la 14.12.2011, 23:44
o sa o incerc si eu ca imediat incepe sezonul sarbatoritilor la noi. Eu am facut cu lapte praf,dar acolo e greu ca nu ai cantitati,pui dupa ochi.
la 15.12.2011, 13:34
trebuie sa-mi iau inima-n dinti si sa o incerc si eu
la 15.12.2011, 15:21
nu e atat de greu pe cat pare. serios!
iar mitinito..am vazut eu ce maestrie ai tu..sigur faci niste figurine...eu zic sa inceracti!
la 16.12.2011, 14:14
Aseara am facut-o. Foarte buna, am injumatatit reteta. A iesit super ms
la 16.12.2011, 14:22
foarte interesant...si eu vreau sa fac)
la 16.12.2011, 15:40
danamatei...ma bucur ca a iesit ok!


jumate din cantitate ajunge pt un tortulet obisnuit, dar nu cred ca mai ramane suficient pt brizbrizuri
la 16.12.2011, 22:46
Am imbracat un tort cat o tava obisnuita de aragaz...fara alte brizbrizuri. A iesit super, eu l-am facut albastru

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking