Ingrediente
- 600 g pate de gasca
- 1 lingura dulceata de ardei iuti
- 3-4 felii de gogosari in otet
- 250 g crema de branza cu verdeata
- 1 lingura mustar clasic
- 1/2 lingurita ierburi de gradina
- sare
- piper
- masline si patrunjel verde, pentru decor
Mod de preparare
Desfacem conservele de pate si punem continutul lor intr-un vas incapator.
Scurgem feliile de gogosari in otet si le tocam marunt. Le adaugam peste pate impreuna cu dulceata de ardei iuti.
Adaugam si crema de branza, mustarul, ierburile de gradina, putina sare si putin piper.
Amestecam bine toate aceste ingrediente, pana obtinem o pasta omogena.
Servim pasta de pate cu mix de ardei decorata cu masline si patrunjel, pe felii de paine integrala, simpla sau prajita.
O putem servi si ca aperitiv la mesele festive in cupe de ardei, sau in diverse forme din aluat fraged.
O putem folosi si la oua umplute, adaugand in ea si galbenusurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de gasca cu mix de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|