Ingrediente
- 500 gr de pastai verzi
- 3 linguri de smantana
- 50 gr de mozzarella (puneti mai multa daca aveti )
- 1 ceapa salota
- 1 catel de usturoi
- 3 felii de jambon sec Foret Noir
- paprika afumat
- sare, piper
- 3 linguri ulei
Mod de preparare
Curatati si spalati pastaile verzi.
Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.
Adaugati pastaile spalate si curatate. Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.
Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.
Intr-o tigaie adanca puneti la prajit in uleiul incalzit ceapa taiata marunt cu usturoiul tocat, cu jambonul taiat bucatele si cu un pic de paprika .
Colorati ceapa, adaugati apoi pastaile scurse si sotati cateva minute.
Puneti smantana, apoi mozzarella si amestecati.
Adaugati sare, piper. Amestecati si lasati sa scada apa cateva minute. Serviti-le calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|