Pastarnac si morcovi cu miere la cuptor

Postat de marianascarlat in Mancaruri de post
22 Apr 2013 | 5632 vizualizari

Am facut aceasta reteta ca sa vad si eu de ce le place asa mult englezilor pastarnacul. Mi-a spus fica mea care traieste de aproape trei ani in Anglia ca acolo se cultiva hectare intregi cu pastarnac si ca englezii il folosesc in diferite retete. Una din ele este asta!

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 22.04.2013, 10:15
E interesantă combinaţia cu miere. Nu ştiu cât de indicată este încălzirea mierii la temperaturi ridicate (din câte ştiu eu, nu e indicat) dar poate eu sunt nebucătar, iar bucătarii englezi vor fi ştiind ei mai bine.
la 22.04.2013, 10:24
la 22.04.2013, 10:36
din cate stiu eu mierea devine toxica la temperaturi ridicate!!
la 22.04.2013, 10:36
Padre nu stiu ce sa zic! Dar a fost buna!
la 22.04.2013, 10:38
Poate doar simpla, nu cu atata supa in ea!Oricum n-am avut nici o problema!
la 22.04.2013, 11:11
E toxica pregatita la temperaturi ridicate ,dar nu faci in fiecare zi
la 22.04.2013, 11:22
la 22.04.2013, 12:23
Inedit
la 22.04.2013, 12:28
la 22.04.2013, 14:10
in aceasta combinatie nu l-am incercat , dar cred ca este bun
la 22.04.2013, 16:10
la 22.04.2013, 18:05
la 22.04.2013, 20:37
cred ca e foarte bun
la 22.04.2013, 20:39
sa sti ca englezilor nu le place doar pastarnacul... manaca si foarte mult fish & chips
la 22.04.2013, 21:34
Stiam si de fish& cips, dar ficei mele nu-i place. In schimb pastarnacul cu miere i-a placut!
Multumesc de comentariu!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking