Pastarnac si morcovi cu miere la cuptor
Postat de marianascarlat in Mancaruri de post 22 Apr 2013 | 5632 vizualizari
Am facut aceasta reteta ca sa vad si eu de ce le place asa mult englezilor pastarnacul.
Mi-a spus fica mea care traieste de aproape trei ani in Anglia ca acolo se cultiva hectare intregi cu pastarnac si ca englezii il folosesc in diferite retete. Una din ele este asta!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 22.04.2013, 10:15
E interesantă combinaţia cu miere. Nu ştiu cât de indicată este încălzirea mierii la temperaturi ridicate (din câte ştiu eu, nu e indicat) dar poate eu sunt nebucătar, iar bucătarii englezi vor fi ştiind ei mai bine.
la 22.04.2013, 10:36
din cate stiu eu mierea devine toxica la temperaturi ridicate!!
la 22.04.2013, 10:36
Padre nu stiu ce sa zic! Dar a fost buna!
la 22.04.2013, 10:38
Poate doar simpla, nu cu atata supa in ea!Oricum n-am avut nici o problema!
la 22.04.2013, 11:11
E toxica pregatita la temperaturi ridicate ,dar nu faci in fiecare zi
la 22.04.2013, 11:22
la 22.04.2013, 12:23
Inedit
la 22.04.2013, 12:28
la 22.04.2013, 14:10
in aceasta combinatie nu l-am incercat , dar cred ca este bun
la 22.04.2013, 20:37
cred ca e foarte bun
la 22.04.2013, 20:39
sa sti ca englezilor nu le place doar pastarnacul... manaca si foarte mult fish & chips
la 22.04.2013, 21:34
Stiam si de fish& cips, dar ficei mele nu-i place. In schimb pastarnacul cu miere i-a placut!
Multumesc de comentariu!
COMENTEAZA