Ingrediente
- - 400 g paste
- - 200 g pastrama de porc/kaizer
- - 3 oua
- - 200 g smantana
- - 100 g parmezan
Mod de preparare
Intr-o tigaie se prajeste usor pastrama sau kaizerul. Separat intr-o craticioara batem ouale si adaugam smantana din belsug amestecand usor si incorporam si parmezanul. Aceasta compozitie o adaugam pe foc peste carnea rumenita din tigaie. Lasam ca acest sos putin pe foc amestecand continuu pana se formeaza un sos.
Separat fierbem pastele conform timpului indicat pe ambalaj avand grija sa nu se prinda de tigaie amestecand usor din cand in cand.
Dupa ce pastele au fiert le scurgem, le clatim putin cu apa rece, le strecuram si le amestecam cu sosul format.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|