Paste carbonara

Postat de ancutsa in Paste
6 Oct 2016 | 4227 vizualizari
Paste carbonara

Imi place sa pregatesc din cand in cand paste cu branza, sunca de porc, oua, smantana si cascaval.

Ingrediente

  • 350 g paste fusilli;
  • sare dupa gust;
  • 200 g branza rasa;
  • 200 g sunca de porc;
  • 2 oua;
  • 150 ml lapte;
  • 3 linguri smantana;
  • cascaval ras dupa gust;

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare si o lingura de ulei (sa nu se lipeasca).

Se preincalzeste cuptorul. Intre timp, se rad cascavalul, branza si se taie in felii subtiri sunca de porc.

Se pregateste intr-un castron sosul: se bat ouale, se adauga sare, smantana si laptele si se amesteca bine.

Cand pastele sunt aproape fierte, se rastoarna intr-o tava (in care am pus un strat subtire de ulei). Se presara branza rasa, feliile de sunca, apoi sosul, iar la urma, cascavalul ras.

Dam la cuptor cam 25-30 de minute.

Se serveste calda.

 

Pofta Buna!

 

Timp: 40min

Portii: 6

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/10/paste-carbonara.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de paste carbonara

Postat de Caty

Reteta de paste carbonara

Iata cum se prepara Reteta de paste carbonara Am pregatit ingredientele.  Am pus apa pentru paste la fiert. Am taiat sunculita, am ras parmezanul si am spart ouale intr-un castron....

Citeste continuarea

Paste carbonara

Postat de sufletista

Paste carbonara

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, la 1 l de apa apa adaugam 1 lingurita sare si cand incepe sa fiarba, adaugam pastele. Intre timp pregatim sosul. Intr-o cratita mai...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 06.10.2016, 14:46
la 06.10.2016, 15:34
tare bune!
la 06.10.2016, 15:41
la 06.10.2016, 17:19
la 06.10.2016, 20:41

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking