Paste cu afumatura, la cuptor

Postat de diaconta in Retete Delikat
22 Iun 2018 | 3726 vizualizari
Paste cu  afumatura, la cuptor

Noua gamă de condimente Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale, include două categorii de produse: condimente simple şi condimente specializate. Intr-o paletă diversificată,vom găsi 20 de noi variante de condimente, special create pentru a îmbogăţi opţiunile culinare cu arome autentice, un amestec perfect de ierburi şi condimente. Indiferent dacă alegeţi să gătiţi mâncăruri cu carne, mâncăruri de legume sau doar salate, veţi găsi combinaţia potrivită de condimente Delikat. Cu 100% ingredient naturale, alese cu grijă, noile amestecuri de condimente şi ierburi aromatice de la Delikat sunt micul secret al marilor reţete. O reţetă care nouă ne place mult de tot. Cu ajutorul condimentelor Delikat, cu ingrediente 100% naturale, rezultatul a fost delicios.

Ingrediente

  • 200 g paste farfalle (sau alte paste care va plac)
  • 2 morcovi mici
  • 200 g afumatura (Kaiser, carnaţi)
  • 150 g smântâna
  • 150 ml suc de rosii (bulion)
  • 200 g cascaval
  • Sare, piper, boia, ierburi si marar (în proportia dorita) Delikat
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Pastele le-am fiert dupa instructiunile de pe ambalaj.

Kaiserul l-am taiat bucati si l-am prajit cu putin ulei, apoi l-am scos pe un prosop absorbant.

Morcovii i-am taiat rondele subtiri si i-am calit în uleiul ramas de la afumatura.

Când s-au înmuiat, am pus din nou afumatura în cratiţă, am adaugat sucul de rosii si smântâna. Am adaugat ierburile cu marar, boia, piper E u nu am adaugat si sare, afumatura fiind deja sarata.

Am lasat sa fiarba câteva clocote, apoi am oprit focul.

Am razuit cascavalul.

Am amestecat pastele cu sosul si cascavalul razuit si am pus toata compozitia într-un vas de yena (se poate folosi orice vas pentru cuptor).

Am pus vasul la cuptor la 200 de grade C, pâna când cascavalul s-a topit.

Nu trebuie lasate prea mult la cuptor, pentru ca se vor usca si vor deveni seci.

Se servesc calde.

 

S-aveţi poftă!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu afumatura, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale surpriza

Postat de MotanLaOale

Sarmale surpriza

Varza se pune in apa rece cateva ore, dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale, iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare si se pastreaza cateva mai mari netaiate....

Citeste continuarea

Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

Postat de Ina

Piept de gasca cu sos de portocale si varza rosie fiarta in vin

Incepem cu partea care necesita timp mai indelundat   de gatire: varza fiarta in vin.  Curatam ceapa si o tocam solzisori. Tocam varza si o frecam cu putin zahar inainte de a o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 09:54
Ce bune au fost! Și sunt sigură de asta...
la 06.07.2018, 10:23
bune bune
la 06.07.2018, 19:47
Bune!
la 06.07.2018, 20:01
Ma sacrific eu si mananc afumatura ...
la 07.07.2018, 19:35
Pana la mine a ajuns mirosul acestor paste gustoase!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking