Ingrediente
- pentru cosulet doar cascaval ras - aproximativ 50 g de bucata
- 2 l apa
- un praf de sare
- 300 paste
- 100 g bacon
- 4 ciuperci feliate
- 3 linguri de iaurt grecesc sau smantana
- 100 g cascaval
- sare, piper, oregano
- rosii uscate
- ulei de masline pentru calit
Mod de preparare
Am pus cascaval ras pe foaie de copt, cat mai rotund. Am dat la cuptor pret de cateva minute, cat sa se inmoaie cascavalul si asa fierbinte l-am pus pe fundul unul castron si l-am lasat la racit.
In timp ce apa clocotea cu un praf de sare gata sa primeasca pastele pentru fiert , am feliat ciupercile si baconul, pe care le-am tras la tigaie impreuna cu rosiile uscate. Le-am imparfumat cu condimente.
Cand pastele s-au fiert, am scurs apa, am adaugat iaurtul si am amestecat impreuna cu cascaval ras.
prezentare:
in cosuletul confectionat am pus pastele, deasupra ce am tras la tigaie.
Hai, sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|