Ingrediente
- 500 g paste fainoase (penne)
- 350 g branza de burduf
- 200 g smantana
- 2 oua
- sare
- piper
- 50 g unt pt uns vasul
- 100 g cascaval Delaco
Mod de preparare
Se fierb pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine de apa.
Intr-un vas mai larg, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale. Se mai condimenteaza dupa gust daca este cazul. Se rastoarna pastele peste branza si se omogenizeaza bine.
Se ia un vas de yena si se unge bine cu unt. Se toarna amestecul, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, timp de cca 15-20 de minute. Dupa ce a trecut timpul, se scoate din cuptor si se presara deasupra cascavalul dat pe razatoarea cu gauri mici. Se da din nou la cuptor, pana se rumeneste frumos cascavalul.
Se serveste calda.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|