Paste cu branza dulce

Postat de miha in Mancare copii
15 Feb 2010 | 8642 vizualizari
Paste cu branza dulce

Ingrediente

  • 300 g paste (de orice fel)
  • 150 g branza de vaci
  • 50 g unt
  • zahar dupa gust
  • vanilie

Mod de preparare

O reteta extrem de simpla, dar care place copiilor. Oricat m-as stradui n-am cum s-o descriu decat in cateva cuvinte. :))

Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se pun intr-o tigaie in care am topit untul. Adaugam branza, zahar dupa gust ( nu mai mult de 2 linguri) si vanilia. Amestecam continuu pana se omogenizeaza totul.

Se serveste cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu spanac si gorgonzola

Postat de rocsi_1612

Paste cu spanac si gorgonzola

Intr-o cratita puneti apa cu sare. O transferati pe foc, iar cand apa clooteste, dati drumul pastelor si le fierbeti, atat cat scrie pe ambalaj. Cand sunt gata, le scurgeti de apa, dar pastrati...

Citeste continuarea

Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor

Postat de mirela0911

Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor

Pentru inceput se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Pipetul de pui se spala bine, se sterge cu prosoape de hartie apoi se taie in bucatele mici. Ciupercile se curata, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2010, 14:47
si eu mai fac asa ceva cand am chef de ceva dulce si n-am chef de copt... bun bun
la 15.02.2010, 15:12
mancarea mea preferata
la 20.02.2010, 09:45
si la piticiii mei le plac aceasta reteta !
eu o prefer cu branza sarata...
la 20.02.2010, 09:58
la 20.02.2010, 11:30
Diana, noi daca ar fi sa facem o alegere, vom alege zaharul intotdeauna.

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking