Paste cu branza si sunca la cuptor

Postat de margo in Paste
6 Mai 2015 | 6329 vizualizari
Paste cu branza si sunca la cuptor

O delicioasa cina pe gustul intregii familii.Pe scurt,asta e definitia aceste minunate retete.Paste cu branza si bucatele de sunca gratinate la cuptor.Se prepara repede,iar ingredientele sunt la indemana oricui.

Ingrediente

  • 400gr paste
  • 200gr branza
  • 200gr sunca
  • sare
  • unt pentru uns forma
  • cateva linguri de smantana

Mod de preparare

 Intr-un vas mai mare se pune apa cu sare la foc.Cand apa clocoteste,se pun pastele.Se lasa sa fiarba in functie de timpii indicati pe pachet.Cand sunt fierte,se iau de pe foc si se scurg intr-o strecuratoare.Branza se da pe razatoare,iar sunca se taie felii mici,subtiri.Pastele scurse se amesteca cu branza si sunca. Se unge cu unt un vas rezistent la foc.Se rastoarna pastele,iar deasupra se acopera cu cateva linguri de smantana.Se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. Se servesc fierbinti,dar sunt bune si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu branza la cuptor

Postat de oanapl

Paste cu branza la cuptor

Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apă rece și le lași la scurs. Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi brânza de...

Citeste continuarea

Paste la cuptor cu smantana si mozzarella

Postat de timea

Paste la cuptor cu smantana si mozzarella

Inainte de toate, fierbem pastele in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecuram pastele, le trecem pe sub un jet de apa rece, lasam sa se scurga apa de pe ele, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2015, 08:29
la 06.05.2015, 08:30
Tare bune!
la 06.05.2015, 08:45
la 06.05.2015, 08:51
foarte bune pastele tale
la 06.05.2015, 09:57
super bune

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking