Paste cu branza si sunca la cuptor

Postat de Criss in Paste
27 Mai 2016 | 16968 vizualizari
Paste cu branza si sunca la cuptor

Se intampla deseori sa nu avem timp (sau chef) de stat prea mult prin bucatarie si atunci o reteta de paste e salvatoare. Pastele cu branza/cascaval in general sunt pe placul tuturor. Eu vin acum cu o varianta imbunatatita.

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 150 g sunca
  • 200 g cascaval
  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • putin patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se pun intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa. Un vas termorezistent se unge cu unt si se pun pastele in vas. Sunca se taie cubulete si se rumeneste putin in unt, apoi se adauga peste paste. Se adauga jumatate din cascavalul ras si se amesteca. Ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si smantana si se toarna tot acest amestec peste paste. Deasupra se rade restul de cascaval si se introduce vasul in cuptor pentru 20-25 minute. Cam asta e tot, simplu, rapid si bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu branza la cuptor

Postat de oanapl

Paste cu branza la cuptor

Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apă rece și le lași la scurs. Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi brânza de...

Citeste continuarea

Paste la cuptor cu smantana si mozzarella

Postat de timea

Paste la cuptor cu smantana si mozzarella

Inainte de toate, fierbem pastele in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecuram pastele, le trecem pe sub un jet de apa rece, lasam sa se scurga apa de pe ele, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2016, 14:44
la 27.05.2016, 15:45
delicioase!
la 27.05.2016, 16:09
Foarte bune!
la 27.05.2016, 17:55
la 27.05.2016, 18:45
bune

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking