Ingrediente
- 300 g paste, de care doriti
- 1 conserva de ciuperci (eu am folosit proaspete)
- 2-3 fire ceapa verde/1 ceapa
- marar
- 1 legatura mare de patrunjel
- 2 catei usturoi
- 3 linguri ulei
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1-2 frunze de busuioc
Mod de preparare
Pastele se fierb in apa clocotita, sarata; se scurg.
Ceapa se caleste usor in ulei, se adauga apoi si ciupercile taiate, nu foarte marunt. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa pe foc, cateva minute, amestecand din cand in cand. Se pune sare si piper, dupa gust, apoi mararul tocat.
Se pun intr-un blender, patrunjelul, usturoiul, zeama de lamaie, uleiul, busuiocul si se blenduiesc pana se obtine o compozitie fina.
Pastele se amesteca cu compozitia cu ciuperci si cu pesto.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si pesto de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|