Ingrediente
- jumatate de cutie de fusilli Barilla
- 4 crenvursti
- o rosie
- un ardei rosu
- 3 linguri de bulion
- sare
- piper
- oregano
Mod de preparare
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, punem in apa si o picatura de ulei.
Rosia si ardeiul le dam pe razatoare pentru a obtine o pasta, daca va deranjeaza inlaturati samburii trecand pasta prin sita. Crenvurstii ii taiem felii.
Intr-o tigaie punem putin ulei, iar cand s-a incins punem carnea. Dupa ce s-a prajit putin, rasturnam pasta de ardei cu rosie si cele 3 linguri de bulion.
Punem condimentele si o cana de apa calduta.
Lasam sa fiarba si sa scada pana obtinem o consistenta de sos.
Dupa ce pastele s-au fiert, le scurgem, le trecem sub jet de apa rece si punem peste ele cateva picaturi de ulei de masline.
Acum totul este gata, asezam in farfurii, punem putin parmezan sau vreun fel de branzica pe care il aveti prin casa si...POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crenvursti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|