Ingrediente
- Ingrediente Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă
- 200 g paste
- 3 căței de usturoi
- 2 lingurițe bulion
- 8-9 creveți
- 200 ml smântână gătit
- 100 g roșii uscate, în ulei de măsline
- 30 ml ulei de măsline
- pătrunjel verde
- sare și piper
Mod de preparare
Cum se prepara Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă:
Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, apoi scurge-le. Pregătește o tigaie, pune puțin ulei de măsline. Adaugă creveții și condimentează-i cu puțin sare și piper. Lasă-i până capătă crustă pe ambele părți, apoi scoate-i pe o farfurie. Toacă mărunt usturoiul și pune-l la călit în aceeași tigaie. Adaugă pastă de tomate, roșiile uscate tăiate, smântâna lichidă. Condimentează cu sare și piper. Lasă sosul la fiert, apoi adaugă creveții și pastele fierte. Amestecă toate ingredientele pentru a se întrepătrunde aromele și mai lasă totul pe foc, aproximativ 1 minut. Presară pătrunjel verde tocat. Pastele cu creveți sunt gata pentru a fi servite. Sunt delicioase, cremoase, ușor de pregătit și foarte aromate.
Încearcă și rețeta de Creveți Saganaki sau varianta de Supă chinezească de creveți cu tăiței.
Îți recomandăm și rețeta de Creveți marinați la grătar.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|