Paste cu dovlecei

Postat de AndreeaDea in Fusilli
9 Feb 2017 | 3017 vizualizari
Paste cu dovlecei

Ingrediente

  • 320 g paste (fusilli)
  • 3 dovlecei
  • 2 roșii
  • 1/2 ceapa
  • 180 g ton
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

Mod de preparare

În primul rand, vom spala bine legumele si le tăiem, roșiile le tăiem cubulete mari și dovlecei feliuțe subțiri (eu am tăiat feliuța pe jumătate, deoarece era destul de mare). 

Intr-o tigaie, punem puțin ulei de măsline si adăugăm ceapa tăiată mărunt pentru a se cali puțin; după ce s-a călit ceapa, adăugăm dovleceii, sarea si piperul si lăsam pentru câteva minute sa se gătească dovleceii.

Între timp, vom pune pastele la fiert, cu putina sare.

După câteva minute (aproximativ 5-7), se adaugă roșiile si tonul si se lasă la foc mic.

Dupa ce pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le adăugăm in tigaie, peste legume si le mai lăsam pe foc aproximativ 2 minute. 

Pastele cu dovlecei si ton sunt gata si le putem servi calde sau chiar si reci. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de paste cu pui si dovlecei

Postat de rocsi_1612

Reteta de paste cu pui si dovlecei

Iata cum se prepara Reteta de paste cu pui si dovlecei Ceapa curatata o tocati marunt, la fel si usturoiul. Baconul il taiati fasii de lung. Pieptul de pui il spalati, il stergeti cu niste...

Citeste continuarea

Ciorba de miel cu dovlecei

Postat de katty

Ciorba de miel cu dovlecei

Taiem carnea in bucati potrivite si o spalam bine. Punem carnea intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2 degete si fierbem pana carnea este moale, spumand bine pentru a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2017, 12:01
la 10.02.2017, 13:53
Super bune!
la 10.02.2017, 17:53

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking