Ingrediente
- 150-200 g fidea subțire
- 400 g iaurt gras
- 80 g zahăr pudră cu aromă de vanilie
- coaja rasă de la o lămâie
- 250 ml frișcă
- 1 gref
- 1-2 portocale
- 1 banana
- 2 lg miere
- frunze de mentă
Mod de preparare
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se clătesc cu apă rece și se lasă să se scurgă.
Se curăță citricele de coajă și de pielita albă de pe ele, se amestecă cu cele 2 lg de miere și se lasă deoparte.
Iaurtul se amestecă cu zaharul pudră până se topește, se adaugă coaja de lămâie, apoi fideaua amestecandu-se ușor. La final se încorporează și frișca bătută.
Pe o farfurie se așează in mijloc pastele cu iaurt, pe margine se pun fructele si siropul lăsat, se ornează cu felii de banane si frunză de mentă si se servește cu poftă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu iaurt, citrice și miere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|